Strategisk sparring & Executive coaching

Personlig lederrådgivning i øjenhøjde

Gennem en årrække har jeg bistået et stort antal topchefer fra den offentlige sektor og interesseorganisationer med strategisk sparring og personlig coaching. Flere af disse mennesker har jeg arbejdet fast sammen med i en årrække, og jeg har haft fornøjelsen af at ledsage dem på deres karrierevej gennem skiftende stillinger og arbejdspladser.  

En række af disse coachingforløb har været tilrettelagt ud fra en fastlagt plan. Men i langt de fleste tilfælde er der tale om løbende eller ad hoc sparring, når det brænder på. Emnerne kan være alt der vedrører organisationen og den enkelte leder, og mit mål er altid at bistå den pågældende med at nå sine og organisationens mål og ambitioner.

I rådgivnings- og coachingforløb sætter jeg min egen erfaring som forhenværende topleder i spil sammen med mine professionelle kompetencer og erfaringer som strategisk og handlingsorienteret rådgiver i politisk styrede organisationer. Resultatet bliver en ligeværdig sparring, der både sætter perspektiv og skaber retning. Et udviklende forløb der fremmer den personlige refleksion og handling.

Få kvalificeret sparring fra en rådgiver, der kender spillet indefra og som altid tænker på dig og din organisations ve og vel.

Læs mere om mine
andre ydelser herunder